Ook jij wil ècht genieten van een mooi ontworpen tuin?

Maak kennis met Guy Vandooren tuincreaties!

Tuincreatie brengt vorm en lijn in de tuin. Van grillig tot strak, modern tot landelijk... Een goede tuinarchitect denkt samen met de klant mee en maakt het beste ontwerp dat past binnen persoonlijke wensen en verwachtingen.

Ontwerp, aanleg & onderhoud van tuinen

Tuincreaties Guy Vandooren zorgt voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen bij particulieren en bedrijven. Ook voor renovaties en/of heraanleg van bestaande tuinen kan je bij de tuinspecialist uit Emblem terecht.

Indien gewenst realiseren we tevens grond- en graafwerken, de aanleg van terrassen en klinkerwerken (tuin / oprit). Verder kan je eveneens beroep doen op onze expertise m.b.t. tuinschrijnwerk op maat of specifieke tuinafsluitingen.

Afsluitingen & tuinvijvers

We verfraaien uw bestaande tuin met de gewenste hekkens, omheiningen en afsluitingen, we leggen vijvers een en plaatsen exclusieve tuinverlichting.

Wacht niet langer en vraag ons vrijblijvend advies. Wij maken u een mooie tuin voor  heerlijk genieten het hele jaar door.

Tuinarchitectuur

Meer weten over wat een doordachte tuinarchitectuur jou kan bieden? Bekijk enkele realisaties of neem contact op voor vrijblijvende inlichtingen. In regio Emblem, Ranst, Oelegem, Nijlen of Lier helpen we je graag verder met het realiseren van jouw droomtuin!